Activiteiten

1. Openbare lessen

Drie keer per jaar worden openbare lesweken georganiseerd. Deze vinden plaats in de maanden januari, juni en november. Familieleden, verzorgers, vrienden, vriendinnen en kennissen van de leerlingen mogen in de leskamer een hele les meebeleven.

Openbare lessen vinden meerdere keren per jaar plaats

2. Concerten

In 2001 is Dorrie begonnen met een jaarlijks leerlingenconcert. Dit is een feestelijke happening waarin alle leerlingen zich van hun beste kant laten zien. Alle ouders, familie en vrienden zijn hartelijk welkom op deze middagen.

  • Tot 2007 is het in ‘Ons Huis’, het zalencentrum van Rheden, geweest.
  • Tot 2014 werd het in het Atrium van ‘Het Rhederhof’, het plaatselijke verzorgingshuis gehouden.
  • In 2015 was het concert op ‘Avegoor’ Ellecom.
  • Vanaf 2016 zijn de concerten in de aula van ‘Nieuw Schoonoord’ Velp.Het volgende concert is op zondag 3 april 2022, aanvang 15:00 uur.

3. Bezoek aan Het Geldersch Orkest

Twee keer per jaar krijgt Dorrie een uitnodiging van Het Gelders Orkest (HGO). Zij biedt de leerlingen tegen een gereduceerd tarief entree kaarten aan voor een CONCERT van HGO, als die samen met een beroemde pianist optreedt. Deze concerten vinden plaats in Arnhem of Nijmegen. Belangstellenden van 8 jaar en ouder komen hiervoor in aanmerking. Vanuit de lespraktijk wordt alles georganiseerd en menigeen beschouwd dit als een ‘pianoschoolreisje’.

Deze  concerten zijn een belevenis voor jong en oud en worden enthousiast ontvangen.